Diensten

Video is een ideaal middel om jezelf onder de aandacht brengen bij je publiek. Maar dat niet alleen: het is bij uitstek de manier om de aandacht vast te houden en je boodschap écht binnen te laten komen. Maar hoe zorg je nu voor goede videocontent? En minstens zo belangrijk: hoe komt deze vervolgens op een effectieve manier bij je doelgroep terecht?

Videomarketing

Het ontwikkelen van een mooie uitleganimatie of bedrijfsfilm is natuurlijk leuk, maar zonder achterliggende marketingstrategie zal je productie nooit het gewenste effect hebben. Door een goede doelgroepanalyse en de juiste inzet van online marketing en social media, heeft je video pas echt kans van slagen. Wij denken van begin tot eind met je mee en helpen je bij het behalen van je doelstellingen.

iconloop

Concept

Misschien wel de belangrijkste fase bij de ontwikkeling van een video, is de opstartfase. Voordat wij daadwerkelijk aan de slag gaan met je animatie of video gaan we met je om de tafel om je ideeën op papier te zetten en samen te brainstormen over de gewenste uitwerking. Op basis hiervan maken we een moodboard, waarin de eerste opzet met je wordt gedeeld.

Script

Nadat de eerste opzet is gemaakt, zal er een concrete verhaallijn worden geschreven. Dit wordt ook wel het script genoemd. In de meeste animaties wordt het script uiteindelijk ingesproken door een voice-over. Studio Picxel beschikt over ervaren tekstschrijvers die jouw boodschap kunnen vertalen naar een passend script.

Design

Als je het internet afstruint naar animaties, kom je vaak dezelfde soort animaties tegen. Een gemiste kans, want het mooie aan een animatie is dat vrijwel alles mogelijk is op het gebied van design. Onze vormgevers zitten vol met originele ideeën om jouw animatie nét dat beetje extra te geven. In een storyboard vertalen zij het concept naar een reeks stilstaande beelden. Het is een soort stripverhaal, waarin je alvast een idee krijgt hoe de animatie eruit zal zien.

Voice-over

Het selecteren van de juiste voice-over is een niet te onderschatten stap bij de realisatie van een animatie of video. Ga je voor een man of een vrouw? En mag de stemacteur je boodschap inspreken met veel enthousiasme of juist wat formeler? En indien je script in het Engels is, kies je dan voor Amerikaans-Engels of Brits-Engels? Studio Picxel kan je adviseren. Daarnaast zorgen wij er natuurlijk voor dat de gekozen stem achter de productie wordt geplaatst.