Uitleganimatie

Productvisualisatie

De uitdaging voor het project ‘1000BAUM’ was het maken van een realistische productvisualisatie voordat de productie begonnen is. De video voor 1000BAUM moet namelijk juist ervoor zorgen dat het product vermarkt kan worden. Een heldere uitleg van de werking en de voordelen is daarom van groot belang. Maar hoe ontwerp je een realistisch product zonder dat 100% duidelijk is hoe het eindproduct eruit gaat zien? We hebben meermaals aan tafel gezeten met de product-owners om zo het best mogelijke resultaat te maken voor deze video. Met sfeerbeeld zetten we een ‘ideale wereld’ neer en laten we direct het grote contrast zien met de realiteit: luchtvervuiling. De oplossing wordt vervolgens getoond door middel van een 3D-productvisualisatie. Door de 1000BAUM in de video te ontleden kan de werking ervan helder uitgelegd worden. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met het visualiseren of vermarkten van jouw product? Kijk gerust eens rond op onze website, of neem contact met ons op!

1000BAUM

Iedereen is bekend met de problemen en impact die luchtvervuiling veroorzaakt. Steeds meer mensen pakken de auto, zelfs voor de korte afstanden. In de stad liggen veel drukke verkeerspleinen direct aan terrassen, populaire bezienswaardigheden of andere hotspots. Alle mensen in die directe omgeving worden constant blootgesteld aan extreme luchtvervuiling. Wat nu als je een filtersysteem had die je kon plaatsen op deze fijnstoflocaties, zodat mensen weer zuivere lucht kunnen inademen? 1000BAUM is de oplossing. Bekijk bovenstaande video hoe dit product het bekende probleem kan oplossen!

WHITEPAPER: Videomarketing, wat is het en wat maakt het zo succesvol?

In de huidige aandachtseconomie is het niet makkelijk om je als bedrijf te onderscheiden van de massa. Promotionele content wordt in alle soorten en maten aan de man gebracht: de consument wordt daardoor steeds selectiever bij het bepalen waar de aandacht op wordt gericht. Steeds meer bedrijven kiezen voor videomarketing om de aandacht van de consument naar zich toe te trekken.

In dit e-book wordt de basis van videomarketing aan je uitgelegd en wordt uiteengezet wat het gebruik van bewegend beeld zo succesvol maakt.

Download