Eventverslag

ADC2019

In 2019 kregen we de mooie opdracht om in Aix-en-Provence een evenement te filmen. Met een crew van drie man reisden wij af naar Zuid-Frankrijk om daar op deze mooie locatie het evenement vast te leggen. Tijdens het evenement vonden diverse presentaties plaats waar de bezoekers zich zelf voor in konden schrijven. Aan ons de taak om alle presentaties vast te leggen en op te leveren, plus een aftermovie van het gehele evenement uiteraard. Zie hier het resultaat!

adc2019

TheCamp

Op deze prachtige evenementlocatie vlakbij Marseille mochten wij twee dagen lang rondlopen met onze apparatuur om deze mooie video op te nemen. Op deze locatie was echt alles perfect geregeld. Zie het als een soort ‘Google campus’ waar je naast slapen, eten en het evenement bezoeken nog vele andere activiteiten kon uitvoeren. Zo kan je hier mountainbikes huren, zwemmen, voetballen, tennissen en fitnessen. Wij hopen dat we hier de volgende editie weer naartoe mogen!

WHITEPAPER: Videomarketing, wat is het en wat maakt het zo succesvol?

In de huidige aandachtseconomie is het niet makkelijk om je als bedrijf te onderscheiden van de massa. Promotionele content wordt in alle soorten en maten aan de man gebracht: de consument wordt daardoor steeds selectiever bij het bepalen waar de aandacht op wordt gericht. Steeds meer bedrijven kiezen voor videomarketing om de aandacht van de consument naar zich toe te trekken.

In dit e-book wordt de basis van videomarketing aan je uitgelegd en wordt uiteengezet wat het gebruik van bewegend beeld zo succesvol maakt.

Download