Promovideo

Camera Stabilizer

We hebben ‘m eindelijk, de DJI Ronin-M! De Ronin is een stabilizer, die zorgt ervoor dat je hele vloeiende camerabewegingen kunt maken zonder statief. Zo kun je dus rondlopen met je camera terwijl het beeld niet schokt. De Ronin doet dit met drie motortjes die de beweging van de cameraman in tegengestelde richting nabootsen. Wanneer de cameraman naar links kantelt, kantelt de camera dus naar rechts. En dit alles zonder enige vertraging, bekijk de video en zie het resultaat!

Nieuwe mogelijkheden

Doordat we onze stabilizer mee kunnen nemen op iedere videoklus kunnen we nu dus heerlijk vloeiende shots maken. Sfeerbeelden van de omgeving of op jouw evenement bijvoorbeeld. Maar het is ook heel tof om een spreker al lopend zijn verhaal te laten vertellen. Zo kan je bijvoorbeeld een rondleiding geven in jouw bedrijf waardoor mensen zien hoe het er bij jou aan toe gaat, maar je geeft jouw organisatie ook meteen een gezicht!

E-BOOK: Video meetbaar maken

Als je als bedrijf video inzet, wil je natuurlijk niet alleen views, maar ook conversies. Je wilt je investering immers terugverdienen. Maar hoe genereer je leads met video? En, nog belangrijker, hoe meet je de resultaten?

Download