vlog

#GEENBLOKKADES

Voor de vlogreeks van Axians ter promotie van de Cisco Catalyst 9000 werd aan de vloggers van Axians telkens een challenge gegeven. De challenge van deze video is om aan te tonen dat je met de Catalyst 9000 geen last hebt van blokkades op je netwerk. Hoewel voor de voorgaande vlogs eigenlijk telkens één van de vloggers van Axians de hoofdrol speelde, mochten Erik en Jan-Lo deze challenge met zijn tweeën uitvoeren. Benieuwd of dit dynamische duo hun challenge in deze vlog heeft weten te voltooien? Check hier het resultaat!

Locatie- en conceptverandering

Voor het initiële idee van de ‘geen blokkades vlog’ zouden we afreizen naar Kaatsheuvel om het concept in de Efteling te filmen. Het idee was eigenlijk dat de heren in het pretpark wilden proberen de wachtrijen te omzeilen. Helaas was het vanwege veiligheidsoverwegingen niet mogelijk om de Catalyst 9000 mee te nemen in een van de attracties van het pretpark. Om deze reden is gekozen voor een ander concept, namelijk geblokkeerd worden bij de entreevan een discotheek. Maar natuurlijk niet als je de Cat9K mee hebt!

WHITEPAPER: Videomarketing, wat is het en wat maakt het zo succesvol?

In de huidige aandachtseconomie is het niet makkelijk om je als bedrijf te onderscheiden van de massa. Promotionele content wordt in alle soorten en maten aan de man gebracht: de consument wordt daardoor steeds selectiever bij het bepalen waar de aandacht op wordt gericht. Steeds meer bedrijven kiezen voor videomarketing om de aandacht van de consument naar zich toe te trekken.

In dit e-book wordt de basis van videomarketing aan je uitgelegd en wordt uiteengezet wat het gebruik van bewegend beeld zo succesvol maakt.

Download