vlog

VMware challenge

Na de succesvolle vlogreeks van Axians met in de hoofdrol Erik en Jan-Lo, wilde VMware ook een vlog met Axians opnemen. Na een brainstormsessie kwamen we op het idee om het product AirWatch als onderwerp te gebruiken. De challenge is voor Erik om uit de gevangenis te ontsnappen met niks meer dan een smartphone met de AirWatch app.

Koepelgevangenis

Het grootste deel van deze vlog speelt af in de koepelgevangenis van Arnhem. Dit is echt een super mooie filmlocatie zoals je ook kan zien in de video en in de foto’s op deze portfoliopagina. Tot 2013 is deze locatie gebruikt als echte gevangenis, daarna werd het omgedoopt tot een huis van bewaring waar mensen een (voorlopige) hechtenis aangaan. Twee jaar later werd het complex aangewezen als opvang voor asielzoekers. Sinds juni 2018 zijn er nieuwe eigenaren van het pand. Voorlopig wordt de koepel gebruikt als evenementenlocatie.

WHITEPAPER: Videomarketing, wat is het en wat maakt het zo succesvol?

In de huidige aandachtseconomie is het niet makkelijk om je als bedrijf te onderscheiden van de massa. Promotionele content wordt in alle soorten en maten aan de man gebracht: de consument wordt daardoor steeds selectiever bij het bepalen waar de aandacht op wordt gericht. Steeds meer bedrijven kiezen voor videomarketing om de aandacht van de consument naar zich toe te trekken.

In dit e-book wordt de basis van videomarketing aan je uitgelegd en wordt uiteengezet wat het gebruik van bewegend beeld zo succesvol maakt.

Download