vlog

#SNELHEID

De allereerste vlog van de nieuwe Axians vlogreeks is de snelheidschallenge voor de Catalyst 9000. Harald de Wilde (Cisco) daagde onze vlogger Erik Lenten (CTO Axians) uit om aan de Ferraricoureur uit te leggen hoe snel de Catalyst 9000 van Cisco is. En waar in Nederland kan je nou het best een Ferraricoureur vinden? Juist, op het circuit van Zandvoort! En als je er dan toch bent, dan kan je toch ook even met je eigen auto over het circuit scheuren! Bekijk hier één van de best bekeken vlogs van de Axians & Cisco challenges.

Snelheidsduivel

Als je de vlog gezien hebt, dan weet je natuurlijk dat de Ferrari het eind van de vlog niet helemaal overleefd heeft. Na een rondje of vijf à zes kwam er witte rook uit de Ferrari! Dit was natuurlijk niet gescript, en eigenlijk wilden we nog meer beelden van de Ferrari schieten (vanuit de auto, of met een GoPro op het chassis). Omdat de Ferrari het begaf moesten we improviseren: zo zijn de scenes ontstaan met ‘we smoked the Ferrari’ en Erik die nog een rondje op de fiets aflegt.

WHITEPAPER: Videomarketing, wat is het en wat maakt het zo succesvol?

In de huidige aandachtseconomie is het niet makkelijk om je als bedrijf te onderscheiden van de massa. Promotionele content wordt in alle soorten en maten aan de man gebracht: de consument wordt daardoor steeds selectiever bij het bepalen waar de aandacht op wordt gericht. Steeds meer bedrijven kiezen voor videomarketing om de aandacht van de consument naar zich toe te trekken.

In dit e-book wordt de basis van videomarketing aan je uitgelegd en wordt uiteengezet wat het gebruik van bewegend beeld zo succesvol maakt.

Download