Eventverslag

Eventverslag

Elk jaar organiseert Cisco de grote beurs Cisco Live in Europa. In januari 2020 organiseerden zij dat voor het laatst in Barcelona. Onze klant Axians had hier een mooie beursstand en wilde dit evenement gebruiken voor hun eigen marketing. Met twee man sterk reisden wij af naar Barcelona om hier samen met onze klant elke dag een video op te nemen. Als razende reporter ging Erik Lenten over de beursvloer om de laatste ins en outs op te zoeken. Bekijk hier de video die wij aan het eind van de week opleverden.

eriklenten

Same day delivery

Wij liepen samen met de klant drie dagen over de beursvloer. Iedere dag hebben we interviews opgenomen, demo’s gefilmd en uiteraard ook hier en daar de ontspanning opgezocht. Na een dag filmen gingen we direct terug naar ons hotel om te beginnen aan de montage. De volgende ochtend ging namelijk de volledige video plus de korte edit online! In drie dagen hebben we dus drie korte aftermovies opgenomen en opgeleverd.

WHITEPAPER: Videomarketing, wat is het en wat maakt het zo succesvol?

In de huidige aandachtseconomie is het niet makkelijk om je als bedrijf te onderscheiden van de massa. Promotionele content wordt in alle soorten en maten aan de man gebracht: de consument wordt daardoor steeds selectiever bij het bepalen waar de aandacht op wordt gericht. Steeds meer bedrijven kiezen voor videomarketing om de aandacht van de consument naar zich toe te trekken.

In dit e-book wordt de basis van videomarketing aan je uitgelegd en wordt uiteengezet wat het gebruik van bewegend beeld zo succesvol maakt.

Download