Promovideo

Een goed begin van 2019

De Beurs van Berlage, dé evenementenlocatie van Amsterdam, is het jaar 2019 groots begonnen met de lancering van hun nieuwe website. Toen het design voor de website stond was er ruimte voor een hele grote header video waarin het hele bedrijf gepresenteerd werd. Wij kregen de eer om deze prachtige locatie op beeld vast te leggen! De header video is daarom nu ook te bewonderen op de homepage van beursvanberlage.com!

Van alle markten thuis

Met zo’n prachtige locatie in het hartje van Amsterdam heeft de Beurs van Berlage een unieke positie, en daar springen ze ontzettend goed op in. Je kan niet alleen naar de Beurs van Berlage voor een groot evenement of om koffie te drinken en nieuwe mensen te ontmoeten, maar ze bieden nog tal van andere mogelijkheden. Flexwerken? Fiets huren? Je eigen chocoladereep samenstellen? Escape room? De Beurs van Berlage heeft het!

Whitepaper: De uitleganimatie uitgelegd

Een uitleganimatie – de naam zegt het al – is een animatievideo waarin je op een effectieve manier je bedrijf, product, website, app en andere zaken uitlegt. In de whitepaper ‘De uitleganimatie uitgelegd’ wordt verteld wat een uitleganimatie precies is en zie je hoe het proces van het ontwikkelen van een animatievideo verloopt.

Download