Promovideo

BNN/VARA

Wat doet BNN/VARA het best? Mooie programma’s maken natuurlijk! Daar zouden ze in Hilversum het liefst de hele dag door mee bezig zijn. Wat nou als er geen USB-sticks en draagbare harde schijven nodig zouden zijn om deze programma’s op te slaan? Alle data veilig beschikbaar op één snelle plek, bereikbaar voor alle medewerkers. Dat klinkt perfect! Maar wat doe je vervolgens met al die rondslingerende USB-sticks en harde schijven? Ook daar weten ze bij BNN/VARA wel raad mee!

Ludiek verhaal

De IT-afdeling van BNN/VARA maakt gebruik van de storage oplossing van Dell, de Isilon. Aan ons de vraag of wij op een ludieke wijze bij BNN/VARA intern konden aankondigen wat er ging veranderen. Een video die op luchtige wijze vertelt dat alle storage problemen opgelost zijn. Een hele mooie kans voor ons en een hele tevreden klant erbij! Benieuwd hoe wij jouw verhaal op een leuke en originele manier kunnen vertellen? We helpen je graag uit de brand!

E-BOOK: Video meetbaar maken

Als je als bedrijf video inzet, wil je natuurlijk niet alleen views, maar ook conversies. Je wilt je investering immers terugverdienen. Maar hoe genereer je leads met video? En, nog belangrijker, hoe meet je de resultaten?

Download