Eventverslag

Cisco Live 2020

Ieder jaar organiseert Cisco hun grootse Cisco Live! Voor deze editie van 2020 waren zij voor het laatst in de Fira in Barcelona. Voor Cisco namen we diverse korte interviews op omtrent nieuwe technologieën die zij daar toepasten om het netwerk optimaal draaiende te houden en om te monitoren. In een uur tijd schoten we 6 interviews met sfeerbeeld en de volgende ochtend stonden ze allemaal online!

Info delen tijdens jouw event

Op een evenement heeft jouw bedrijf veel online aandacht, bovendien zijn er veel werknemers en klanten aanwezig. Door kort een aantal mensen voor de camera te zetten heb je binnen no-time een bak aan social content gecreëerd. Zo maakten wij zes korte video’s zoals deze in een uur filmen en een halve dag monteren. Zo kan jij op dezelfde dag nog social content hebben om nog eens extra onder de aandacht te komen!

WHITEPAPER: Videomarketing, wat is het en wat maakt het zo succesvol?

In de huidige aandachtseconomie is het niet makkelijk om je als bedrijf te onderscheiden van de massa. Promotionele content wordt in alle soorten en maten aan de man gebracht: de consument wordt daardoor steeds selectiever bij het bepalen waar de aandacht op wordt gericht. Steeds meer bedrijven kiezen voor videomarketing om de aandacht van de consument naar zich toe te trekken.

In dit e-book wordt de basis van videomarketing aan je uitgelegd en wordt uiteengezet wat het gebruik van bewegend beeld zo succesvol maakt.

Download