Uitleganimatie

Great place to work

Dimension Data is nergens zonder haar werknemers. Daarom bouwen zij aan een ‘great place to work’. Dat doen ze op verschillende manieren. Zo heeft Dimension Data een programma waarin werknemers zich kunnen blijven ontwikkelen en dat ten goede van de klanten! Daarnaast stimuleren ze gezonde voeding en lichaamsbeweging. Los van de eigen werknemers dragen ze ook hun steentje bij aan de ontwikkelingen in Quebeca. Bekijk de video, en het is je direct duidelijk!

Dimension Data op tv

Dimension Data, klinkt dat niet bekend in de oren? Dat zou nog wel eens heel goed kunnen kloppen. Zoals je misschien al was opgevallen in de animatievideo, komen er nogal veel fietsen in voor. Wist je dat Dimension Data een grote sponsor is in de wielersport? Kijk eens naar grote wielersportevenementen op tv, en je zult al snel de naam en het logo van Dimension Data voorbij zien komen!

Whitepaper: De uitleganimatie uitgelegd

Een uitleganimatie – de naam zegt het al – is een animatievideo waarin je op een effectieve manier je bedrijf, product, website, app en andere zaken uitlegt. In de whitepaper ‘De uitleganimatie uitgelegd’ wordt verteld wat een uitleganimatie precies is en zie je hoe het proces van het ontwikkelen van een animatievideo verloopt.

Download