Uitleganimatie

Dynniq

Dynniq is een innovatief bedrijf dat zich focust op energie, mobiliteit en parkeeroplossingen. Los van alle innovaties houden ze zich ook bezig met het beheer en onderhoud van wegen en alle bijbehorende zaken. Dynniq wilde op een bondige manier vertellen wat zij zoal doen op het gebied van beheer en onderhoud. Wij gingen met ze om de tafel, hebben het vraagstuk uitgewerkt en zijn aan de slag gegaan. De uitdaging was om het complexe verhaal op een duidelijke en bondige manier te vertellen. En met een script van anderhalve minuut is dat zeker gelukt! Benieuwd hoe wij jouw verhaal kort, krachtig en visueel kunnen uitwerken? Neem contact met ons op!

Werkwijze

Om deze uitleganimatie voor Dynniq te kunnen maken hebben we een interview gehad met Dynniq. Zo konden we alle input verzamelen om het script te schrijven. Na het akkoord op het script hebben we een storyboard gemaakt. Dat is als het ware het stripverhaal van de video. Zo kan de klant zien hoe de video eruit komt te zien. Ongeveer iedere twee zinnen worden voorzien van een visual, die uiteindelijk allen elkaar opvolgend de video vormen. Wanneer het storyboard is goedgekeurd kan de voice-over aangevraagd worden en begint de realisatie van de animatie. Het eindresultaat zie je hier!

Whitepaper: De uitleganimatie uitgelegd

Een uitleganimatie – de naam zegt het al – is een animatievideo waarin je op een effectieve manier je bedrijf, product, website, app en andere zaken uitlegt. In de whitepaper ‘De uitleganimatie uitgelegd’ wordt verteld wat een uitleganimatie precies is en zie je hoe het proces van het ontwikkelen van een animatievideo verloopt.

Download