Referentievideo

Een succesvolle samenwerking als marketingtool

Je hebt een succesvolle samenwerking achter de rug, wat nu? Binnen no-time kan je van jouw succesverhaal mooie marketingcontent maken. In deze referentievideo zie je hoe de samenwerking van Cisco, Axians en Centralpoint hebben bijgedragen aan het geslaagde evenement: Global Entrepeneurship Summit 2019. Diverse betrokkenen vertellen samen over het evenement, de achtergrond van het project en de behaalde resultaten. Daarbij vertelt de opdrachtgever van Buitenlandse Zaken hoe hij terugkijkt op een geslaagd evenement mede dankzij de inzet van de betrokken partijen. De positieve woorden van jouw opdrachtgever kan anderen overtuigen om ook met jou in zee te gaan!

Hoe vertel ik het verhaal?

Je hebt een idee voor een referentievideo, maar wat nu? Het belangrijkste is een sterk verhaal, begin met het uitschrijven van de rode draad. Je wil de kijkers meenemen in jouw project, dus ze moeten de achtergrond weten, het verloop van het project maar uiteraard ook de resultaten. Als kijkers zien dat jouw klant enthousiast vertelt over jouw bedrijf, dan geef jij het perfecte visitekaartje af. Om het zo oprecht mogelijk over te laten komen is het verstandig om jouw klant in zijn eigen woorden te laten spreken. Door gerichte vragen te stellen kan jij sturen op het verhaal dat jij uiteindelijk op de video wil hebben.

Wij helpen je graag met het omzetten van jouw samenwerking tot een succesvolle referentievideo. Bekijk gerust eens ons portfolio om te kijken wat je van onze referentievideo’s vindt. We kunnen altijd even bellen of afspreken om te kijken hoe jij verder geholpen kan worden.

E-BOOK: Video meetbaar maken

Als je als bedrijf video inzet, wil je natuurlijk niet alleen views, maar ook conversies. Je wilt je investering immers terugverdienen. Maar hoe genereer je leads met video? En, nog belangrijker, hoe meet je de resultaten?

Download