Promovideo

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, die kenden wij nog wel. Twee van onze collega’s hebben daar hun opleiding gevolgd, dus het was best gaaf dat zij ons benaderden om een video te laten maken. De HAN vroeg ons of wij hun opleidingen konden promoten met behulp van video. Wij hebben aan de hand van interviews met studenten en docenten het verhaal opgesteld voor deze video. En uiteraard werkt het overtuigend als diezelfde mensen vervolgens dat verhaal voor de camera willen doen.

Video, kort en krachtig

De kracht van video’s zit hem in meerdere aspecten. Maar een van de belangrijkste is dat video’s in een korte tijd een helder verhaal kunnen vertellen. De kijker besteed geen energie aan lezen en scrollen, maar gaat achterover in zijn stoel zitten en klikt op ‘play’. Met video-interviews is het daarom ontzettend belangrijk dat de antwoorden kort en bondig zijn, indien mogelijk natuurlijk. Zo hebben we in korte tijd in deze video uitgelegd hoe de opleiding human resource management aan de HAN eruitziet. En dat verhaal laten vertellen door de studenten en docenten zelf, dát maakt de boodschap écht en krachtig!

E-BOOK: Video meetbaar maken

Als je als bedrijf video inzet, wil je natuurlijk niet alleen views, maar ook conversies. Je wilt je investering immers terugverdienen. Maar hoe genereer je leads met video? En, nog belangrijker, hoe meet je de resultaten?

Download