Uitleganimatie

Isometric vs ‘flat’

Los van de lekkere frisse uitstraling van deze video hebben we extra detail gestopt in het design van deze animatie. In de video zul je namelijk zowel de isometrische stijl als de ‘platte’ stijl zien. De eerste scene, die met de ‘wow’ berg, daarin zie je uiteraard alleen de platte stijl. Maar is het je opgevallen dat in de scene daarna ook een 3D laptop zit? De beweging van de laptop die openklapt is namelijk niet te maken als je beperkt bent tot twee dimensies. Deze laptop is daarom volledig 3D zoals je in de draai een paar scenes later ook kan zien!

Marketing Analytics

Met het product dat IKUU heeft ontwikkeld kan je jouw marketingactiviteiten makkelijk meetbaar en inzichtelijk maken. Dat doet IKUU door alle data te verzamelen van al je digitale marketing tools en die te combineren in een overzichtelijke ‘IKUU report’. En uiteraard maken wij sinds dat wij van deze tool hebben gehoord hier ook meteen gebruik van! Maar hoe zorg je ervoor dat deze complexe materie toch heel duidelijk naar voren komt? Hoe zorg je ervoor dat iemand na het kijken van één video overtuigd is van deze oplossing? Check de uitleganimatie die wij voor IKUU maakten, en je zult zien hoe snel je overtuigd bent!

Whitepaper: De uitleganimatie uitgelegd

Een uitleganimatie – de naam zegt het al – is een animatievideo waarin je op een effectieve manier je bedrijf, product, website, app en andere zaken uitlegt. In de whitepaper ‘De uitleganimatie uitgelegd’ wordt verteld wat een uitleganimatie precies is en zie je hoe het proces van het ontwikkelen van een animatievideo verloopt.

Download