Promovideo

Evenement promotievideo

Organiseer jij binnenkort een evenement en wil je mensen enthousiasmeren over de onderwerpen zodat zij zich aanmelden? Video is het perfecte medium om te vertellen waar jouw evenement over gaat en waarom mensen zich moeten aanmelden. Met het juiste verhaal, de bijpassende tone of voice en muziek kan je jouw boodschap perfect overdragen. De video kan je vervolgens in de uitnodigingsmail naar al je klanten sturen, op social media delen met je volgers en intern op je bedrijf laten afspelen op alle schermen. Zo is iedereen op de hoogte van jouw evenement en zorg jij ervoor dat de aanmeldingen binnenstromen!

connecting ambitions astronaut

Animatie en stock

Door het gebruik van animatiebeelden, sterk kleurgebruik en stockbeeld konden we deze video snel en voordelig produceren. Hier zijn geen filmdagen aan te pas gekomen. Door stockbeelden uit te kiezen die er niet te nep uit zien en deze qua kleurstelling te corrigeren zodat ze in lijn zijn met jouw huisstijl kunnen wij jouw video personaliseren.

WHITEPAPER: Videomarketing, wat is het en wat maakt het zo succesvol?

In de huidige aandachtseconomie is het niet makkelijk om je als bedrijf te onderscheiden van de massa. Promotionele content wordt in alle soorten en maten aan de man gebracht: de consument wordt daardoor steeds selectiever bij het bepalen waar de aandacht op wordt gericht. Steeds meer bedrijven kiezen voor videomarketing om de aandacht van de consument naar zich toe te trekken.

In dit e-book wordt de basis van videomarketing aan je uitgelegd en wordt uiteengezet wat het gebruik van bewegend beeld zo succesvol maakt.

Download