Uitleganimatie

Microsoft Power Platform

Macaw heeft ons gevraagd om een uitleganimatie te maken waarin hun twee meest recente innovaties gepresenteerd worden. Zij bouwden twee oplossingen voor hun klanten op het Microsoft Power Platform en presenteerde deze op de Business Applications Summit van 2018 in Amerika. Ben je benieuwd welke innovaties Macaw ontwikkeld heeft? Bekijk dan hiernaast de uitleganimatie!

De eerste van velen

Deze animatievideo is de eerste van een reeks voor Macaw. Deze video die gepresenteerd werd in Amerika is door ons gemaakt in maar één week. Van script en storyboard tot aan het animeren van deze 60 seconden durende video. Na de presentatie was iedereen erg lovend over de video, dus Macaw besloot om meerdere video’s te laten maken door ons!

Whitepaper: De uitleganimatie uitgelegd

Een uitleganimatie – de naam zegt het al – is een animatievideo waarin je op een effectieve manier je bedrijf, product, website, app en andere zaken uitlegt. In de whitepaper ‘De uitleganimatie uitgelegd’ wordt verteld wat een uitleganimatie precies is en zie je hoe het proces van het ontwikkelen van een animatievideo verloopt.

Download