Uitleganimatie

Kerstgroet

Ieder jaar sturen onze collega’s van ContentXperience een leuke digitale kerstgroet naar al hun klanten. Daar wordt altijd ontzettend positief op gereageerd en bovendien biedt het een goed aanknopingspunt om al je klanten weer eventjes te spreken. In 2018 dachten we daarom, waarom bieden we dit niet aan voor onze klanten?

Storyline

Macaw is een groot Nederlands software bedrijf en hoe maak je daarvoor een leuke en relevante digitale kerstgroet? Voor het concept van deze video moeten we complimenten geven aan onze klant, want zij kwam zelf direct met het idee om de digitalisering van de Kerstman met behulp van drones als thema te nemen! En zie het resultaat, zonder tekst en voice-over is met drie á vier scenes het hele verhaal al verteld!

Whitepaper: De uitleganimatie uitgelegd

Een uitleganimatie – de naam zegt het al – is een animatievideo waarin je op een effectieve manier je bedrijf, product, website, app en andere zaken uitlegt. In de whitepaper ‘De uitleganimatie uitgelegd’ wordt verteld wat een uitleganimatie precies is en zie je hoe het proces van het ontwikkelen van een animatievideo verloopt.

Download