Uitleganimatie

Macaw

In navolging op hun eerste animatie voor de Bussiness Applications Summit van 2018 heeft Macaw ons gevraagd om één van hun oplossingen uit te lichten in een uitleganimatie. We hebben voor Macaw deze nieuwe video gemaakt waarmee zij kunnen laten zien hoe hun nieuwe app werkt en wat het heeft opgeleverd voor hun klant. Ben je benieuwd hoe dat zit? Hiernaast kan je de video bekijken!

Room finder

De nieuwe applicatie die Macaw heeft ontwikkeld is de Room finder app. Met deze app bespaart hun klant veel tijd. Waar zij voorheen op kantoor naar een ruimte moesten lopen om deze te reserveren, kunnen zij dat nu met behulp van de Room finder app vanaf elke locatie doen. In onze uitleganimatie wordt duidelijk uitgelegd hoe dit systeem werkt. We beginnen bij de probleemstelling van de klant van Macaw: Wat was de oude situatie. Vervolgens laten we zien hoe Macaw voor hun klant deze oplossing heeft bedacht en ontwikkeld. Benieuwd hoe we jouw verhaal kunnen vertellen in videovorm? Neem gerust eens contact met ons op!

Whitepaper: De uitleganimatie uitgelegd

Een uitleganimatie – de naam zegt het al – is een animatievideo waarin je op een effectieve manier je bedrijf, product, website, app en andere zaken uitlegt. In de whitepaper ‘De uitleganimatie uitgelegd’ wordt verteld wat een uitleganimatie precies is en zie je hoe het proces van het ontwikkelen van een animatievideo verloopt.

Download