Uitleganimatie

MasterKey

Het klinkt waarschijnlijk heel eenvoudig: je hebt een groot bedrijfspand of een school of ziekenhuis, en een schoonmaakbedrijf die het pand schoon houdt. Toch is er vaak een groot verschil in de verwachting van zowel de opdrachtgever als het schoonmaakbedrijf. De opdrachtgever wil de kwaliteit die ze beoogt en het schoonmaakbedrijf wil een normaal bedrijfsrendement. Het resultaat is dat beide partijen anders naar hetzelfde kijken. Maar dat is verleden tijd, door de MasterKey Performance monitor! Benieuwd hoe zij dit probleem hebben opgelost? Bekijk dan de uitleganimatie die wij voor MasterKey hebben gemaakt.

Performance Monitor

MasterKey vroeg ons om hun nieuwe product: De MasterKey Performance Monitor uit te leggen met een animatie video. We hebben met de klant een designer en een copywriter om tafel gezeten om te kijken hoe we hun oplossing het best konden uitleggen zowel in het script als visueel. We hebben eerst de probleemstelling vastgesteld, dat is in dit geval de huidige situatie waarin de schoonmaakbedrijven en opdrachtgevers met een andere blik naar de schoonmaak kijken. We leggen vervolgens uit wat de gevolgen zijn maar belangrijker nog: hoe de Performance Monitor dit probleem oplost. Zo leggen wij in twee minuten kraakhelder uit welk probleem zich voordoet en hoe je dit probleem oplost met de Performance Monitor van MasterKey. Ben jij ook benieuwd hoe we jouw product of dienst eenvoudig kunnen uitleggen aan jouw klanten en prospects? Stuur ons dan eens een mailtje of bel ons eens voor persoonlijk advies. Wij denken graag met je mee!

Whitepaper: De uitleganimatie uitgelegd

Een uitleganimatie – de naam zegt het al – is een animatievideo waarin je op een effectieve manier je bedrijf, product, website, app en andere zaken uitlegt. In de whitepaper ‘De uitleganimatie uitgelegd’ wordt verteld wat een uitleganimatie precies is en zie je hoe het proces van het ontwikkelen van een animatievideo verloopt.

Download