Uitleganimatie

To infinity and beyond

Bij New Heap zitten veel developers die samen verantwoordelijk zijn voor diverse producten. Zo maken zij onder andere software op maat maar ook websites en apps die aansluiten op welke wensen je ook hebt. Sterker nog, wist je dat onze website zelfs bij New Heap gehost wordt? De heren van New Heap hebben ons gevraagd of wij in één uitleganimatie kunnen vertellen waarom hun potentiële klanten voor New Heap moeten kiezen. Als je deze video gezien hebt weet je direct waarom je bij New Heap moet zijn!

3D-animatie

Deze animatie was de allereerste productie waarin wij 3D hebben toegepast. De stijl die we voor deze 3D-animatie hebben toegepast noem je ‘celshaded’. Wat dit inhoud is dat ieder object een licht- en een schaduwzijde heeft. Hierdoor heb je in de video geen zachte schaduwen en reflecties. Deze cartoonstijl vonden wij heel goed aansluiten bij de website van de New Heap waarop ook het raketje al zichtbaar was. Omdat alle objecten driedimensionaal zijn kunnen we dus alle objecten vanuit verschillende hoeken bekijken!

Whitepaper: De uitleganimatie uitgelegd

Een uitleganimatie – de naam zegt het al – is een animatievideo waarin je op een effectieve manier je bedrijf, product, website, app en andere zaken uitlegt. In de whitepaper ‘De uitleganimatie uitgelegd’ wordt verteld wat een uitleganimatie precies is en zie je hoe het proces van het ontwikkelen van een animatievideo verloopt.

Download