Promovideo

Bondig en krachtig

Met Axians ‘Onbegrensd werken’ kan jij waar je bent, op ieder device werken. Overal dezelfde ervaring, altijd veilig. Zo’n krachtige dienst verdient een knallende video! Wij hebben het concept, script en de realisatie van de video op ons genomen. Het verhaal is door de bondige insteek, ondersteund door videobeelden op diverse locaties, verteld in minder dan twintig woorden! Binnen veertig seconden weet jij wat je kan met Axians ‘Onbegrensd werken’! Heb jij ook een dienst of product dat je meer onder de aandacht wil brengen? Wij verwoorden jouw boodschap: bondig en krachtig!

Videobeelden

Voor deze video hebben we veel beelden zelf gefilmd. We zien veel gezichten in de video, maar ook diverse locaties en devices! Voor het grootste deel van deze video hebben we gebruik gemaakt van video stock. Dat zijn beelden die je online kan aanschaffen zodat je ze mag gebruiken in jouw video. Hierdoor hadden we met tien beelden de beschikking over diverse locaties, acteurs en devices. Een ideale oplossing die het een stuk voordeliger is dan het zelf schieten van al deze beelden! Uiteraard hebben we de meeste aanvullende beelden zelf kunnen schieten!

E-BOOK: Video meetbaar maken

Als je als bedrijf video inzet, wil je natuurlijk niet alleen views, maar ook conversies. Je wilt je investering immers terugverdienen. Maar hoe genereer je leads met video? En, nog belangrijker, hoe meet je de resultaten?

Download