Referentievideo

Loonkostenonderzoek

Recura is een salarisadministratiekantoor waar je ook terecht kan met je HR-vraagstukken. Voor Shell retailer Robert Weers heeft Recura een onderzoek gestart wat Robert uiteindelijk enorm veel geld bespaard heeft! Dat vraagt natuurlijk om een mooi klantverhaal.

Robert legt kraakhelder uit hoe hij bij Recura uit is gekomen en hoe Recura hem heeft geholpen. Vervolgens legt hij uit wat de samenwerking met Recura hem heeft opgeleverd en raadt hij het iedereen aan om hetzelfde traject te doorlopen. En dat hele verhaal in 2,5 minuut! De perfecte manier om een tevreden klant in te zetten ter promotie van jouw bedrijf. Geen uitgeschreven verhaal van twee kantjes waar je echt even voor moet gaan zitten, even op ‘play’ klikken en Robert legt het je zo uit.

Ben je benieuwd of dit misschien ook voor jou interessant is? Neem gerust even contact met ons op en dan hebben we het er even over!

E-BOOK: Video meetbaar maken

Als je als bedrijf video inzet, wil je natuurlijk niet alleen views, maar ook conversies. Je wilt je investering immers terugverdienen. Maar hoe genereer je leads met video? En, nog belangrijker, hoe meet je de resultaten?

Download