Promovideo

Amerikaans, episch en over de top

Onze klant Comstor speelt een grote rol in de IT sector. Bij de aankondiging van een nieuw baanbrekend product vroegen zij aan ons of wij dit groots wilden aankondigen. Groots vraag je? Bedoel je Amerikaans, episch en over de top? Ja? We got you!

Rise of the Giants II

We zijn vol enthousiasme direct aan de slag gegaan. Pak het kladblaadje er maar bij want we gaan alle Amerikaanse ‘Michael Bay’ trucjes uit de kast halen. De oh zo bekende Amerikaanse trailer stem, vliegende 3D-letters in de ruimte, lichtflitsen en epische muziek. Met deze promotievideo heeft Comstor hun klanten opgewarmd voor hun evenement waarop ze de nieuwe hardware presenteerden.

WHITEPAPER: Videomarketing, wat is het en wat maakt het zo succesvol?

In de huidige aandachtseconomie is het niet makkelijk om je als bedrijf te onderscheiden van de massa. Promotionele content wordt in alle soorten en maten aan de man gebracht: de consument wordt daardoor steeds selectiever bij het bepalen waar de aandacht op wordt gericht. Steeds meer bedrijven kiezen voor videomarketing om de aandacht van de consument naar zich toe te trekken.

In dit e-book wordt de basis van videomarketing aan je uitgelegd en wordt uiteengezet wat het gebruik van bewegend beeld zo succesvol maakt.

Download