Uitleganimatie

Samenwerken met Spark

Dimension Data is een hele grote partner van Cisco, misschien wel de grootste wereldwijd. Daarnaast zijn zij ook een van Cisco’s eerste Spark-partners. Om het product Cisco Spark op de markt te zetten wilde Cisco daarom samen met Dimension Data een campagne lanceren. ContentXperience heeft hun inboundmarketingcampagne ‘SamenwerkenMetSpark’ ontwikkeld met onder andere de website en diverse soorten content. Maar wij mochten deze uitleganimatie voor deze campagne maken

Fris en minimalistisch

De video van Cisco Spark moest aangeleverd worden in de huisstijlkleuren van Dimension Data. Maar voor de rest van het design van de uitleganimatie waren we helemaal vrij. We zijn voor deze animatie gekomen tot een minimalistisch ontwerp met maar vier kleuren. Maar we vinden dat dit juist de frisse uitstraling van de video ten goede komt!

Whitepaper: De uitleganimatie uitgelegd

Een uitleganimatie – de naam zegt het al – is een animatievideo waarin je op een effectieve manier je bedrijf, product, website, app en andere zaken uitlegt. In de whitepaper ‘De uitleganimatie uitgelegd’ wordt verteld wat een uitleganimatie precies is en zie je hoe het proces van het ontwikkelen van een animatievideo verloopt.

Download