Referentievideo

Jouw klant, jouw beste visitekaartje

Tegenwoordig is het ontzettend belangrijk om goede reviews te krijgen voor jouw bedrijf, product of dienst. Een goede ervaring van een bestaande klant is namelijk veel waardevoller dan wat jij zelf over jouw kwaliteit vertelt. Daarom is een tevreden klant de beste reclame voor jouw bedrijf!

Cisco heeft in twee jaar tijd het hele IT-landschap van Schiphol vernieuwd. Inclusief het aanleggen van twee hypermoderne datacenters, het vernieuwen van de hardware en dat alles zonder enige verstoring! Cisco vroeg of wij ze konden helpen deze casus om te zetten tot een referentievideo, en dat deden we maar al te graag!

Referentievideo, hoe?

Wij vinden dat een goede referentievideo rond de 2,5 minuut moet duren. In die tijd vertelt jouw klant het hele verhaal. Beginnend bij de inleiding van zijn bedrijf en de aanleiding van het project, tot aan het verloop van het project en de behaalde resultaten. We hebben dit soort verhalen al vaak vastgelegd en kunnen jou hier dus volledig in ontzorgen.

We beginnen met een interview met jou, waarin jij het hele verhaal uitlegt. Na dat interview krijg je de uitwerking te zien en bij goedkeuring nemen we contact op met jouw klant. Aan jouw klant stellen we dezelfde vragen om zo het volledige beeld te krijgen. Beide interviews verwerken we vervolgens tot één strak verhaal die jij en jouw klant beiden mogen nalezen ter goedkeuring.

Vervolgens gaan we jouw klant interviewen. Geen camera-ervaring? Geen probleem, we nemen de tijd en stellen jouw klant op zijn/haar gemak. We zorgen ervoor dat je de camera even helemaal vergeet door het gesprek aan te gaan. Zo krijg je de meest authentieke antwoorden, en wij zorgen er voor dat jouw klant uiteindelijk het totaalplaatje heeft geschetst. Met slim montage-werk knippen we het verhaal vervolgens, zodat je alleen nog de stem van jouw klant hoort. Uiteraard mag je ook zelf het verhaal opstellen, maar we helpen je hier graag mee!

E-BOOK: Video meetbaar maken

Als je als bedrijf video inzet, wil je natuurlijk niet alleen views, maar ook conversies. Je wilt je investering immers terugverdienen. Maar hoe genereer je leads met video? En, nog belangrijker, hoe meet je de resultaten?

Download