Uitleganimatie

Smart Net Total Care

Cisco is ’s werelds grootste bedrijf in de netwerksector. Daarom is Cisco bij de meeste mensen ook wel bekend, door je modem of router bijvoorbeeld. Veel bedrijven hebben veel geïnvesteerd in hun netwerk, om de bedrijfsdoelstellingen te behalen en zorgen weg te nemen is Cisco Smart Net Total Care bedacht. Smart Net Total Care reduceert down-time met snelle technische support en hardware vervanging. Maar het biedt ook informatie over je infrastructuur, contracten en relevante beveiligingsmeldingen.

Complexe materie

Niet iedereen is thuis in de complexe wereld van de IT-sector. Toch wil je dat jouw video wel begrijpelijk blijft voor veel mensen. Zodra alleen de echte vakidioten jouw verhaal snappen mis je simpelweg een groot deel van je bereik. Ook met het verhaal van Smart Net Total Care stonden we weer voor de lastige opgave om een complex verhaal op een luchtige manier te vertellen. Door de kleurrijke graphics blijft de kijker aandachtig naar jouw boodschap kijken. En omdat de complexe termen ook nog eens in beeld worden uitgelegd met behulp van iconen, is de boodschap voor de meeste mensen duidelijk!

Whitepaper: De uitleganimatie uitgelegd

Een uitleganimatie – de naam zegt het al – is een animatievideo waarin je op een effectieve manier je bedrijf, product, website, app en andere zaken uitlegt. In de whitepaper ‘De uitleganimatie uitgelegd’ wordt verteld wat een uitleganimatie precies is en zie je hoe het proces van het ontwikkelen van een animatievideo verloopt.

Download