Uitleganimatie

Onze eigen animatie!

Wat is een video- en animatiestudio zonder eigen animatie? Ja nog steeds een creatief bureau natuurlijk, maar op deze manier kunnen we ook eens experimenteren met onze eigen productie! Met onze eigen animatie leggen we aan de hand van Mario de astronaut uit hoe wij jou met Studio Picxel kunnen helpen. Een grappige twist toch? Kijk eens naar de verschillende stijlen die aan bod komen in onze video!

Variëren met stijlen

Met onze eigen video wilden we weer eens flink afwijken van andere video’s in ons portfolio. En hoe kan je goed uitwijken? Grab a rocket into space! Met deze animatie wilden we laten zien dat je bijvoorbeeld 2D- en 3D animatie heel goed met elkaar kan combineren. Bekijk de eerste scene maar eens, daar hebben we Mario (2D) die een 3D laptop in zijn schoot geworpen krijgt. Wist je trouwens dat Mark Labrand (bekend van Radio 538) onze voice-over heeft ingesproken?

Whitepaper: De uitleganimatie uitgelegd

Een uitleganimatie – de naam zegt het al – is een animatievideo waarin je op een effectieve manier je bedrijf, product, website, app en andere zaken uitlegt. In de whitepaper ‘De uitleganimatie uitgelegd’ wordt verteld wat een uitleganimatie precies is en zie je hoe het proces van het ontwikkelen van een animatievideo verloopt.

Download