Promovideo

25-Jarig bestaan

In 2018 bestond onze klant Tectrade alweer 25 jaar! Dat vroeg uiteraard om een nieuwe bedrijfsfilm. We kregen de vraag om naar Culemborg te komen om daar het bedrijf in beeld te brengen op een originele wijze. Los van het bedrijf zelf wilden we ook de bedrijfsauto en de werknemers in beeld brengen. Over die bedrijfsauto gesproken, die eerste shots in de video hebben we vanuit onze eigen auto met een stabilizer gefilmd. Daar komen die mooie auto actiebeelden vandaan!

Posters

Tectrade had voor het 25-jarig bestaan nieuwe posters laten maken door ContentXperience. Op deze posters staat de nieuwe stijl van Tectrade met daarbij enkele kernboodschappen van het bedrijf. We kregen de vraag of we deze posters extra wilden uitlichten in de bedrijfsfilm. Dus daar hebben we een oplossing voor gevonden! Was het je al opgevallen?

Whitepaper: De uitleganimatie uitgelegd

Een uitleganimatie – de naam zegt het al – is een animatievideo waarin je op een effectieve manier je bedrijf, product, website, app en andere zaken uitlegt. In de whitepaper ‘De uitleganimatie uitgelegd’ wordt verteld wat een uitleganimatie precies is en zie je hoe het proces van het ontwikkelen van een animatievideo verloopt.

Download