Uitleganimatie

Twice

Twice heeft meerdere grote bedrijfspanden in Eindhoven waarin ze diverse bedrijven huisvesten. Zo vind je er verschillende IT-geörienteerde bedrijven maar ook start-ups in de chemische industrie. Twice biedt voor deze bedrijven niet alleen een werkplek, maar heeft ook faciliteiten zoals een datacenter en laboratoria waar deze bedrijven gebruik van kunnen maken. Uiteraard wil Twice hun ondernemers wel inlichten over hoe ze de veiligheid van hun data en kennis kunnen waarborgen, en juist daar gaat deze video over.

Information Security

Het klinkt als een lastig begrip, maar eigenlijk is het heel logisch. Iedereen beschikt over data tegenwoordig, van een kladblaadje tot aan je e-mails en van usb-sticks tot je laptop of smartphone. Hoe zorg je ervoor dat al je informatie veilig is en daardoor dus onbereikbaar voor inbrekers of hackers? In de tijd van de AVG is dit een herkenbaar probleem. In deze video leggen we eenvoudig uit waar je rekening mee moet houden om jouw informatie veilig te houden!

Whitepaper: De uitleganimatie uitgelegd

Een uitleganimatie – de naam zegt het al – is een animatievideo waarin je op een effectieve manier je bedrijf, product, website, app en andere zaken uitlegt. In de whitepaper ‘De uitleganimatie uitgelegd’ wordt verteld wat een uitleganimatie precies is en zie je hoe het proces van het ontwikkelen van een animatievideo verloopt.

Download