Uitleganimatie

Multivers Management Monitor

Dit is de eerste uitleganimatie die we gemaakt hebben voor Unit4. Met hun product: De Unit4 Multivers Management Monitor (ja een hele mond vol!) kunnen ondernemers veel eenvoudiger hun financiële administratie regelen. Door Unit4 kan je op al je devices waar je ook bent je administratie inzien en beheren. En wil je een factuur invoeren in je administratie? Gewoon even een fotootje maken! Ideaal toch?

Fotografie vs animatie

Onze klant wilde in deze animatievideo de ondernemers naar voren laten komen. Om die reden hebben we de video ontworpen met een mengeling van fotografie en illustraties. Om de foto’s toch niet zo statisch te houden hebben we subtiel beweging toegevoegd. Zo zie je dat sommige hoofden heen en weer kunnen bewegen en de armen vaak ook kunnen bewegen. Toch een leuke variatie, vind je ook niet?

Whitepaper: De uitleganimatie uitgelegd

Een uitleganimatie – de naam zegt het al – is een animatievideo waarin je op een effectieve manier je bedrijf, product, website, app en andere zaken uitlegt. In de whitepaper ‘De uitleganimatie uitgelegd’ wordt verteld wat een uitleganimatie precies is en zie je hoe het proces van het ontwikkelen van een animatievideo verloopt.

Download