Studio Picxel

Studio Picxel maakt creatieve video- en animatieproducties die aansluiten bij jouw boodschap, doelgroep en imago. Door samen te brainstormen over het concept en je te betrekken bij het proces, zorgen we voor de juiste beelden bij jouw verhaal.

ONZE WERKWIJZE

Wij vinden dat een hoogwaardige video of animatie realiseerbaar moet zijn voor iedereen. Dus of je nu een groot of klein budget hebt: Studio Picxel denkt met je mee en geeft jouw project de aandacht die het verdient. Om onze diensten toegankelijk te maken voor ondernemingen van elke grootte, hanteren wij een eigen werkwijze. Benieuwd naar wat onze aanpak zo bijzonder maakt? Stuur een e-mail of geef ons een belletje!

Contact

E info@studiopicxel.nl
T 026-7999066

Onze expertise

Studio Picxel is onderdeel van full-service marketingbureau ContentXperience. Hierdoor kunnen we gebruikmaken van expertisegebieden zoals marketing en copywriting. Door onze kennis te combineren kunnen we samen de meest hoogwaardige video- en animatieproducties realiseren. Ook kunnen we met je meedenken over het opzetten van een campagne rond je creatie.

VIDEO

ANIMATIE

VIDEOMARKETING

Ons team

Danny

Motion Graphic Designer

Simeon

Motion Graphic Designer

Guido

Motion Graphic Designer

Karlijn

Design

Ilva

Marketing

Lisanne

Marketing

Alex

Directeur

Studio Picxel Brochure

Liever onderweg even lezen wie we zijn en wat we doen? Download hier onze brochure in een handige pocket-format!

Bekijk brochure