Uitleganimaties:
1+1 gratis

Iedereen kent ze wel: animatievideo’s die uitleggen hoe een product of dienst werkt. Jouw doelgroep kent ze ook én kijkt er graag naar. Wij zorgen ervoor dat jouw product of dienst binnen anderhalve minuut helder uitgelegd wordt. Altijd al zo’n video willen laten maken? Dit is hét moment! Maak kennis met deze videovorm door gebruik te maken van onze 1+1 deal.

DE KRACHT VAN UITLEGANIMATIES

Wat zijn de voordelen van goede uitleganimaties? Uitleganimaties worden beter bekeken dan tekst, maken complexe onderwerpen begrijpbaar en zijn kort maar krachtig. Zo wordt jouw verhaal in 1,5 minuut op een aantrekkelijke manier aan je doelgroep uitgelegd.

Contact

E info@studiopicxel.nl
T 026-7999066

VIDEOMARKETING

1,5 MINUUT

JOUW VERHAAL

1+1 GRATIS

Maak gebruik van de 1+1 actie!

Vermeld ‘1+1 gratis’ in je e-mail of aanvraagformulier om gebruik te maken van deze actie!

Wij van Studio Picxel vinden dat een hoogwaardige video of animatie realiseerbaar moet zijn voor iedereen. Dus of je nu een groot of klein budget hebt: Studio Picxel denkt met je mee. Van plan om een video of animatie te (laten) maken en nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Of heb je een algemene vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op. Onze deur staat altijd voor je open!

 

Studio Picxel
Velperweg 148
6824 HN Arnhem

T +31 (0)26-7999066
info@studiopicxel.nl